Şanlıurfaspor'da transfer atağı!

.

Şanlıurfaspor'da transfer atağı!
Şanlıurfaspor'da transfer atağı!
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfaspor, geçen sezon Bugsaşspor forması giyen sağ bek oyuncusu Cebrail Karayel ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Şanlıurfaspor, geçen sezon Bugsaşspor’da forma giyen

23 yaşındaki Cebrail Karayel’le anlaşma sağladı. Genç oyuncu, bugün Şanlıurfaspor Tesislerinde Kulüp Başkanı Emin Yetim, Futbol Şube Sorumlusu M. Giray Küçük ve Basın Sözcüsü Murat Şahanoğlu’nun katıldığı törenle, kendisini 3 yıllığına Sarı-Yeşilli ekibe bağlayan imzayı attı.

Kulüp Başkanı Yetim, genç oyuncuyu tebrik ederek başarılar diledi.

Bu arada Bugsaşspor altyapısından yetişen Cebrail, bugüne kadar sırasıyla Ankaraspor, Ankara Adliyespor ve Bugsaşspor formalarını terletti. Geçen sezon 25 maçta Bugsaş formasını terleten genç oyuncu, 1 defa da rakip fileleri havalandırdı.

Edessa TV Haber Merkezi

27 Haz 2018 - 17:59 - Spor

Mahreç  Edessatvhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.