Telabyad Barış Pınarı Futbol Turnuvasında Final

Barış Pınarı Harekâtı ile huzur ve güven ortamının hâkim olduğu Telabyad’da, gençlerin sporla sosyalleşmesi ve uzun yıllar maruz kaldıkları çatışma ortamının stresinden uzaklaşmaları amacıyla düzenlenen futbol turnuvası, final maçı ile sona erdi.

Barış Pınarı Futbol Turnuvası adıyla Şanlıurfa Valiliği Suriye Destek ve Koordinasyon Merkezi (SUDKOM) koordinesinde, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen turnuvada, 8 takım 16 karşılaşmada kıyasıya yarıştı.

Bugün oynanan final karşılaşması, El Cevab ve Aynelarus takımları arasında oynandı. 3-1 sona eren final karşılaşmasının ardından El Cevab takımı şampiyon olurken, Aynelarus takımı 2., El Hatuniye takımı ise 3’üncü oldu.

Karşılaşma sonunda 1., 2. ve 3’üncü olan takımlara kupa, madalya ve çeşitli ödüller verildi.

Telabyad gençlerinin ve çocukların da büyük ilgi ile takip ettiği final karşılaşması sonrasında mennuniyetlerini ifade eden genç sporcular, Türkiye’ye minnettarlıklarını dile getirerek Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’e ve bölgede kendilerine her türlü desteği sağlayan çalışanlara teşekkür ettiler.


21 Tem 2020 - 16:58 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.