Urfalı Kıck Boksçulardan büyük başarı

Kocaeli’de düzenlenen Kick Boks Türkiye Şampiyonasında Urfalı Kick Boksçular, 5 altın 1 gümüş ve 3 bronz madalya alarak büyük bir başarıya imza attı.

0-27 Haziran 2022 tarihleri arasında Kocaeli’de yapılan Kick Boks Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Türkiye Şampiyonasında Urfalı Kick Boksçular 5 Altın 1 Gümüş ve 3 Bronz Madalya alarak büyük bir başarıya imza attı. İlimizde devam eden Türkiye Kick Boks şampiyonasında Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler kategorisinde Şanlıurfa'yı başarılı bir şekilde temsil eden sporcu yönetici ve hocalar, Kocaeli Şanlıurfalılar Derneği’nde ağırlandı. Samimi ve keyifli bir ortamda gerçekleşen sohbette hemşehrileri sporculara başarılarının devamını diledi.

DERECEYE GİREN SPORCULAR

Büyükler kategorisinde Emrah Yaşar, 86 Kg’de Türkiye birincisi oldu. Faysal Sılıv, 51 kg’de Türkiye birincisi oldu. Yıldırım Oğuz, 71 kg’de Türkiye birinciis oldu. Mevlana Altuntaş, 81 Kg’de Türkiye ikincisi oldu. Gençler Kategorisinde Fatma Nursev Akaltun, +70 Kg’de Türkiye birincisi oldu. Fethi Gündüzalp, 54 Kg’de Türkiye üçüncüsü oldu. Elifnur Taş, 60 Kg’de Türkiye üçüncüsü oldu. Yıldızlar Kategorisinde Muhittin Akaltun, Türkiye birincisi oldu. Hasan Mirhan Dilek, Türkiye üçüncüsü oldu. Minikler kategorisinde Hiranur Akaltun, Türkiye üçüncüsü oldu. Emrah Yaşar, Yıldırım Oğuz ve Faysal Sılıv, İslam oyunları ve Avrupa şampiyonası, Fatma Nursev Akaltun, dünya şampiyonası, Muhittin Akaltun, dünya kupası, Mevlana Altuntaş, Avrupa kupası, Fethi Gündüzalp, Avrupa oyunlarına ve Hasan Mirhan Dilek, dünya kupası yarışmalarına gitmeye hak kazandı

GÖĞSÜMÜZÜ YENİDEN KABARTACAKLAR’

Kick Boks Milli Takım Teknik Direktörü Murat Akaltun, yaptığı açıklamada “Türkiye şampiyonasında ekibimizle birlikte çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Çok şükür yaptığımız hummalı çalışmaların karşılığını 5 altın 1 gümüş ve 3 bronz madalya kazanarak aldık. 9 Sporcumuz ilimizi ve ülkemizi dünya, Avrupa, dünya oyunları, Avrupa kupası ve dünya kupası şampiyonalarında almış oldukları puanlar neticesinde temsil etme hakkını kazandı. İnşallah uluslararası şampiyonalarda da ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek şanlı bayrağımızı göndere çektirerek göğsümüzü kabartan bir başarıya imza atacaklarına yürekten inanıyorum. Çünkü bu potansiyel, sporcularımızda fazlasıyla mevcut. Kocaeli’de kaldığımız süre içerisinde Kocaeli Şanlıurfalılar Dernek Başkanı Ahmet Karagöz, yönetim kurulu üyeleri ve Urfa’mızda yıllarca güreş branşına çok ciddi emekleri olan Mehmet Tahir Özgeliş Hocamıza bize göstermiş oldukları misafirperverlik, ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim” dedi.

29 Haz 2022 - 15:17 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.