İşe gidiyorum dedi, 6 gündür kayıp

Gaziantep’te 23 Temmuz günü işe gitmek için evden çıkan 28 yaşındaki İsmail Ataç’tan 6 gündür haber alınamıyor.

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesi İncilikaya Mahallesi'nde ailesiyle beraber yaşayan ve eşi hamile olan İsmail Ataç'tan 6 gündür haber alınamıyor. 23 Temmuz Perşembe sabahı işe gidiyorum diye evden çıkan ve iş yerine gitmediği ortaya çıkan Ataç'tan ailesi bir haftadır haber alamıyor. Genç adamdan haber alamayan ailesi ve eşi, polis ekiplerine kayıp başvurusunda bulunurken, yetkilerden ve duyarlı vatandaşlardan yardım bekliyor.

"Bir telefon geliyor, işe gidiyorum diye çıkıyor"

Kardeşinin 6 gündür kayıp olduğunu ve hiçbir haber alamadıklarını söyleyen ağabeyi İbrahim Ataç, “Kardeşime 23 Temmuz Perşembe gecesi saat 12 gibi bir telefon geliyor. O da eşine beni işten çağırıyorlar sabah işe gideceğim diyor. Sabah erken saatlerde de işe gidiyorum diye evden çıkmış. İşe mi gitmiş başka yere mi gitmiş hiç bilmiyoruz. Aynı gün saat 10 gibi eşine ‘yoldayım geliyorum' diye mesaj atıyor. Saat 15.30 gibi de kayın biraderiyle konuşuyor ve ona da ‘Adliye'nin oradayım geliyorum' diyor. Sonrasında da hiçbir şekilde telefonlarına ulaşılmıyor. Telefon açık ama hiçbir şekilde cevap vermiyor. Sonrasında karakola gittik kayıp başvurusu yaptık” dedi.


İHA

29 Tem 2020 - 11:46 - Yaşam

Mahreç  İhlas Haber Ajansı


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.