Yaylaklı gençler spor sahasına kavuştu

Kent merkezinin yanı sıra ilçelere ve kırsal mahallelere en iyi hizmeti sunmak için çalışan Büyükşehir Belediyesi, bu kez Bozova'nın Yaylak mahallesindeki gençler için yapımını tamamladığı spor sahasını hizmete sundu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Nihat Çiftçi, yapımı tamamlanan Bozova Yaylak Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Sahasının açılışına katıldı. Öğrencilerin eğitimin yanı sıra sporla özdeşleşebilmesi için bu tür yatırımlara önem verdiklerini belirten Başkan Çiftçi, "Gençlere yönelik yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz" dedi.

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Bozova Kaymakamı Zekeriya Göker ve çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta konuşan Başkan Çiftçi, "Gençlerimiz için ne kadar hizmet etsek azdır. Türkiye'nin en genç şehri Şanlıurfa'da bizler gençlerimize gereken önemi ne kadar iyi verirsek geleceğimizi o kadar sağlam temeller üzerine kurmuş oluruz. Tüm bu vesile ile spor sahamızın gençlerimize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Başkan Çiftçi, açılışın ardından sahada öğrencilerle birlikte günün anısına fotoğraf çektirdi.

14 May 2017 - 17:43 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.