3 kentte kadınlara 'boşanma davası' kurşunları!

www.edessatv.com

Adliyede polisin boşanma cinneti; 1 kişiyi öldürüp, 5 kişiyi yaralayıp intihara kalkıştı

Reşit ÇELEBİOĞLU/KİLİS, (DHA) - KİLİS'te, eşinin açtığı boşanma davasının görüldüğü adliyeye tabancasıyla giren polis memuru Hakan K., geçirdiği cinnet sonucu 1 kişiyi öldürdü, 5 kişiyi yaraladı. Aynı tabancayla göğsüne ateş ederer intihara kalkışan polis memuru Hakan K. da yaralandı.

Olay, öğle saatlerinde Kilis Adliye Sarayı'nda meydana geldi. İddiaya göre Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde görevli polis memuru Hakan K. ile kendisi gibi Kilisli olan eşi Özay K. ayrıldı. Kilis'e dönen Özay K., polis memuru Hakan K.'dan boşanmak için dava açtı. Bugün görülecek olan ilk duruşma için Kilis'e gelen sivil kıyafetli Hakan K., polis kimliğini göstererek tabancasıyla adliye binasına girdi.

DURUŞMA SALONUN ÖNÜNDE TARTIŞMA ÇIKTI

İddiaya göre, duruşma salonu önünde Hakan K. ile eşi ve eşinin yakınları arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında öfkelenen Hakan K., beylik tabancasını çıkararak ateşlemeye başladı. Hakan K.'nın tabancasından çıkan kurşunlara hedef olan kayınbiraderi 20 yaşındaki Ömer Zorlu olay yerinde yaşamını yitirirken, eşi Özay K., kayınvalidesi Emine Zorlu, kayınbiraderi Rıza Zorlu ve taraflarla ilgisi olmayan adliye binasında bulunan Emine K. ile Mehmet K. yaralandı. 1 kişiyi öldürüp, 5 kişiyi yaralayan Hakan K., daha sonra tabancasını göğsüne ateşleyerek intihara teşebbüs etti.

Silah seslerinin duyulmasının ardından adliyeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polisler adliye içi ve çevresinde yoğun önlem alırken, yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Kilis Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. İntihara teşebbüs eden polis memuru Hakan K. da yaraladığı diğer 5 kişi gibi hastaneye götürülerek tedaviye alındı.

Olayın duyulmasının ardından yaralananların yakınları da hastaneye akın etti. Hastanede yaşanan yoğunluğun ardından burada da polisler zırhlı araçlarla önlem alırken, yaralı yakınları olaya tepki gösterdi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Boşanma davası açan eşe Kent Meydanı'nda 4 kurşun

Murat KÜÇÜK/BOLU, (DHA) - BOLU'da esnaf Ahmet Çevik, boşanma davası açan eşi 28 yaşındaki Sevim Çevik'i, polislerin nöbet tuttuğu Valilik binasına 50 metre uzaklıkta, halkın yoğun olduğu Kent Meydanı'nda tabanca ile 4 el ateş ederek yaraladı.

Olay, saat 10.30 sıralarında Valilik binasının da bulunduğu Kent Meydanı'nda meydana geldi. Sevim Çevik, çiğ köfte dükkanı işleten eşi Ahmet Çevik'e, iddiaya göre şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma davası açtı. Ahmet Çevik, duruşma öncesi eşiyle görüşmek istedi. Sevim Çevik, Ahmet Çevik'in teklifini kabul etmedi. Ahmet Çevik, bir kadın arkadaşıyla Kent Meydanı'nda olduğunu öğrendiği eşinin yanına gitti.

Ahmet Çevik, ikinci evliliğini yaptığı Sevim Çevik ile halkın yoğun olduğu meydanda tartıştı. Daha sonra Ahmet Çevik, yanında getirdiği tabanca ile eşine 4 el ateş etti. Karın, bacak, kol ve sırt bölgesinden yaralanan Sevim Çevik'e ilk müdahaleyi meydandaki bankın üzerinde çevredekiler yaptı. Sevim Çevik, daha sonra gelen 112 Acil ekibi tarafından ambulansla İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan kadının durumunun ağır olduğu belirtildi.

Olay yerine 50 metre uzaklıkta Valilik binası önünde nöbet tutan Polis Özel Harekat ve Asayiş Şube ekipleri Ahmet Çevik'i yakaladı. Valilik binasına götürülen Ahmet Çevik, daha sonra polis aracına bindirilerek Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Fabrikaya kurye gibi gelip, muhasebeci eşine kurşun yağdırdı

Tolga YANIK/KONYA, (DHA) - KONYA'da motosikletle geldiği fabrikada güvenlik görevlilerine kendisini kurye olarak tanıtan 27 yaşındaki Zafer Tatlısert, muhasebeci olarak çalışan boşanma aşamasında olduğu eşi 25 yaşındaiki Saliha Gizem Tatlısert'i tabancayla vurarak ağır yaraladı.

Olay, Selçuklu İlçesi Aşağıpınarbaşı Mahallesi’nde bulunan bir fabrikada meydana geldi. Kasten yaralama suçundan girdiği cezaevinden 2 ay önce tahliye olan Zafer Tatlısert, boşanma aşamasında olduğu eşi Saliha Gizem Tatlısert'in çalıştığı fabrikaya motosikletle gitti. Kapıdaki güvenlik görevlilerine kendisini kurye olarak tanıtan Tatlısert, eşinin adına kurye getirdiğini belirterek içeriye girdi. Muhasebeci olarak çalışan eşinin odasına giden Tatlısert, yanında getirdiği tabancayla eşine kurşun yağdırarak çıkıp aynı motosikletle kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Saliha Gizem Tatlısert, 112 ekiplerinin olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücuduna 4 kurşun isabet eden Tatlısert'in hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Olayda aynı fabrikada çalışan Abdülkerim Ünal da bir kurşunun başını sıyarması sonucu hafif yaralandı. Polis, iki farklı suçtan hakkında arama kararı bulunan şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Edessa TV Haber Merkezi

15 Eyl 2017 - 15:22 - Gündem

Mahreç  Edessatvhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.