Adıyaman'da gölete giren işçi hayatını kaybetti

Gaziantep’ten Adıyaman’ın Gerger ilçesine minare yapımı için gelen Mehmet K. , girdiği gölette boğulma tehlikesi geçirdikten sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Gaziantep'ten Adıyaman'ın Gerger ilçesine minare yapımı için gelen Mehmet Kaya, girdiği gölette boğulma tehlikesi geçirdikten sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Elazığ depreminde hasar gören ve yıkımına karar verilen Gerger Ulu Camii minaresinin yerine yenisinin yapımı için Gaziantep'ten Adıyaman'ın Gerger ilçesine gelen Mehmet K. (25), serinlemek için Şahin Tepesi bölgesindeki Atatürk Baraj Göleti üzerine kurulu yüzen havuza girdi. Burada boğulma tehlikesi geçiren Kaya, vatandaşlar tarafından sudan çıkarılarak hastaneye yetiştirildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Mehmet Kaya, kaldırıldığı Gerger Devlet Hastanesinden Kahta Devlet Hastanesine, oradan da Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayan Mehmet Kaya'nın cenazesi, hastane morgunda yapılacak otopsi ve işlemlerinin ardından memleketi Gaziantep'e gönderilecek,

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

İHA

21 Tem 2020 - 12:00 - Gündem

Mahreç  İhlas Haber Ajansı


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.