Gaziantep Büyükşehir bandosu, karantinadaki misafirlere moral depoladı

Gaziantep Büyükşehir bandosu, karantinadaki misafirlere moral depoladı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, yurt dışında gelen ve Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu’na bağlı Ümmü Gülsüm Yurt Müdürlüğü’nde karantinada tutulan 684 Türk vatandaşına, “Moral ve Motivasyon Etkinliği” düzenledi.

Çin Halk Cumhuriyeti’nde ortaya çıkan ve kısa süre içinde küresel bir salgın haline dönüşüp Dünya gündemine oturan Corona Virüs (COVID-19) nedeniyle insanların yaşam şartlarında meydana gelen dönüşümler her geçen gün ilerlerken salgının yayılma ihtimalini ortadan kaldırmak amacıyla alınan tedbirler de arttırıldı. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden ve Cezayir’den Türkiye’ye girişi yaparak şehre gelen ve Ümmü Gülsüm Yurt Müdürlüğü’nde karantinaya alınan 684 kişi için bando ekibiyle mini bir konser verdi, misafirlere moral depoladı.

Corona Virüs’ün bulaşmasını engellemek ve tedbiri elden bırakmamak adına ulusal çapta gözetilen hassasiyet gereği, 1 haftadır karantinada tutulan yüzlerce vatandaş, bando ekibiyle, adeta bir müzik şöleni yaşadı, motive oldu.

Pencerelerde konsere eşlik eden karantinadaki vatandaşlar, bando ekibinin organize ettiği etkinlik için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini dile getirerek, vatan topraklarına giriş yapmalarının ardından yaşadıkları olumsuz durumun son bulduğunu ve her şeyin giderek daha iyiye gittiğini belirttiler.

Edessa TV Haber Merkezi

07 Nis 2020 - 11:27 - Gündem

Mahreç  Edessatvhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.