Gaziantep Büyükşehir, sağlık personellerine tatlı dağıttı

Gaziantep Büyükşehir, sağlık personellerine tatlı dağıttı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Corona Virüs’le (COVID-19) mücadelede yoğun mesai harcayan sağlık çalışanlarına tatlı dağıtıldı.

Çin Halk Cumhuriyeti’nde 12 Aralık tarihinde ortaya çıkan ve kısa süre içerisinde Dünya Sağlık Örgütü (WHO) tarafından “pandemi” yani bölgesel olmaktan çıkmış küresel bir salgın olarak adlandırılan Corona Virüs’e karşı alınan önlemler gün geçtikçe artırılırken insan sağlığını korumak için gecesini gündüzüne katan sağlık çalışanlarının değeri bir kez daha öne çıktı. Büyükşehir Belediyesi iseDr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Mücahitler Ek Hizmet Binası ve Abdülkadir Yüksel Devlet Hastanesi’nde çalışan sağlıkçılara moral vermek ve destek olmak için tatlı dağıttı.

Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Mutfak Sanatları Merkezi’nde (MSM) hazırlanan tatlılar ekiplerce hastanelere götürülerek ilgili personellere ulaştırıldı. Sağlıkçıları motive etmek ve halk için önemli bir değere sahip olduğunu hatırlatmak adına organize edilen bu hizmet ise vatandaşların ve hastane yönetiminin takdirini topladı.


Edessa TV Haber Merkezi

08 Nis 2020 - 16:06 - Gündem

Mahreç  Edessatvhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.