Gaziantep Büyükşehir’den “İnovatif fikirler yarışması”

Gaziantep Büyükşehir’den “İnovatif fikirler yarışması”

Gaziantep Büyükşehir’den “İnovatif fikirler yarışması”
Haber albümü için resme tıklayın

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Corona Virüs’le (COVID-19) mücadele nedeniyle okullarından uzak kalan 7-14 yaş aralığındaki çocukların boş zamanlarını nitelikli kılmak amacıyla Türkiye’de bir ilk niteliği taşıyan bir projeye imza atıldı.

Çin’de ortaya çıkan salgının kısa süre içerisinde küresel bir hal alması birçok insanın yaşam şartlarının değişimine yol açarak enfeksiyon riskine karşı evde kalıp önlem almasını beraberinde getirdi. Özellikle gündelik yaşamda meydana gelen değişim çocukların evde geçirdikleri süre zarfını arttırdı. Bu doğrultuda devreye giren Büyükşehir Belediyesi Ekonomik Gelişim, Ar-Ge ve İnovasyon Daire Başkanlığı, yenilenen çağa ayak uydurmak adına faaliyet gösterdiği çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek 7-14 yaş arası çocuklar için sosyal medya üzerinden “İnovatif Fikirler Yarışması” organize etti. Türkiye’de ilk defa düzenlenen bu yarışmayla ise inovasyon kültürünün oluşması ve yaygınlaştırılması hedefleniyor.

İnovatif fikirleri desteklemek ve katma değer sağlamak için ‘’Haydi Minik İnovatörler! Genetiğinizdeki İnovasyonu Açığa Çıkarın’’ çağrısından hareketle gerçekleştirilecek yarışma içinse proje başvuruları; @gbbinovasyon sosyal medya (Facebook, Twitter, İnstagram) adreslerinden kabul edilecek ve dereceye girecek olan yarışmacılar ödüllendirilecek. 1 Nisan 2020 tarihinde başlayan kayıtların son başvuru tarihi ise 1 Mayıs 2020.

Edessa TV Haber Merkezi

08 Nis 2020 - 10:00 - Gündem

Mahreç  Edessatvhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.