Gaziantep'te ehliyetsiz sürücü dehşeti

Gaziantep’in Nizip ilçesinde ehliyetsiz sürücünün kullandığı otomobil yoldan çıkarak refüjdeki çınar ağaçlarına çarptı.

Gaziantep'in Nizip ilçesinde ehliyetsiz sürücünün kullandığı otomobil yoldan çıkarak refüjdeki çınar ağaçlarına çarptı. Kaza anında bir çınar ağacı kökünden sökülürken, sürücü ise otomobilin açılan hava yastığı ile ölümden kurtuldu.

Nizip ilçesi Fatih Sultan Mahallesi Yavuz Sultan Selim Bulvarı üzerinden D400 karayolu istikametine seyreden B.C.O. (19) idaresindeki 27 ABA 749 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Refüje çıkan otomobil, çınar ağaçlarına çarparak durabildi. Kaza anında bir çınar ağacı kökünden sökülürken, bir başka ağaç da hasar gördü. Feci kazada ehliyetsiz olduğu öğrenilen sürücüyü ise otomobilin açılan hava yastığı kurtardı.

Kazanın ardından sürücü Nizip Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Devrilen ağaç nedeniyle bir süre ulaşıma kapanan yol ise aracın ve ağaçların kaldırılmasının ardından yeniden trafiğe açıldı.


Öte yandan yaralı sürücünün durumunun iyiye gittiği öğrenildi

İHA

21 Tem 2020 - 11:56 - Gündem

Mahreç  İhlas Haber Ajansı


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.