İYİ Part Genel Başkanı Akşener, Şanlıurfa’da partisinin 2'nci olağan kongresine katıldı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin 2’nci Olağan İl Kongresine katılmak üzere Şanlıurfa’da vatandaşla bir araya geldi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 2’nci Olağan İl Kongresine katılmak üzere Şanlıurfa’ya geldi.

İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı 2. Olağan Kongresi Mehmet Akif İnan konferans salonunda gerçekleştirildi.

Olağan İl Kongresi'ne İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener yanı sıra İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve 6’lı masanın üyeleri olan siyasi partilerin üyeleri ve vatandaşlar katılım sağladı.

22 Oca 2023 - 17:53 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.