Şanlıurfa’da şaşırtan hırsızlık!

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bir kişi, otomobil üzerinde bulunan brandayı çaldı. O anlar ise güvenli kamerasına yansıdı.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde hırsızlık olayı meydana geldi. İlçeye bağlı Haliliye Mahallesi'nde sabah saatlerinde yaşanan olayda bir kişi, park halinde bulunan bir otomobilin üzerinde bulunan brandayı çıkartıp, olay yerinde uzaklaştı. O anlar ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntülerde, sabaha doğru saat dört sıralarında, bir kişi branda sarılı bir otomobile yaklaşıyor, daha sonra otomobil üzerinde ki brandayı çıkartarak olay yerinden uzaklaşıyor.

Polis, görüntülerden hırsızın eşkalini belirlemek ve yakalamak için çalışma başlattı.

20 Kas 2023 - 13:30 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.